Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Pasta pesto the healthy way

Just nu är min favoriträtt en pasta pesto som är superduper nyttig! Så här gör du:

Vi börjar med peston…

1 näve parmesanost, 1 msk olivolja, 1 kruka basilika, 1 påse pinjenötter, 1 avokado

Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna tills de fått lite färg. Mixa sen ihop alla ingredienser till en krämig pesto.

Sätt ugnen på 225 grader. Skär brysselkål och broccoli i klyftor. Häll lite olja över, salta och blanda runt i en ugnsform. Sätt in i ugnen i ca 15 minuter. Koka mungbönspasta (finns på Ica och hälsokosten)som du sen blandar med peston, strö grönsakerna över och sen är du klar!

Man kan ju självklart variera lite, igår blev det brysselkål och blomkål till pastan och så stekte jag lite krutonger i pesto till min kille som ville ha det lite extra gott.

Den här fina buketten väntade på mig när jag kom hem från jobbet. Precis vad man behöver en mörk måndag i Januari…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Amelia Widells webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Hälsa
    Foodjunkie
    Lifestyle
    Emelie Walles
    Lifestyle
    Cassandra Lundgren
    Mode
    Mathilda Weihager
    Hälsa
    Joanna Swica
    Lifestyle
    Sophia Anderberg
    Lifestyle
    Cassandra Klatzkow
    Lifestyle
    Marie Serneholt
    Lifestyle
    Fanna Ndow Norrby
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Evelina Andersson
    Home
    Jannike Ebbing
    Hälsa
    Jenny Sunding
    Mode
    Imane Asry
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Hälsa
    Sassa Asli
    Mode
    Paulina Forsberg
    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Lifestyle
    Sara Che
    Mode
    Emma Danielsson
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Tyra-Stina Wilhelmsson
    Mode
    Fanny Ekstrand