Amelia Widell

HM Magazine

Skärmavbild 2016-09-07 kl. 10.47.15

Just nu ligger det en intervju med mig här på  HM Magazine då jag pratar lite om hösten trender och där kan ni även se bilder på vardagsrummet som jag och Gustav Broström har stylat i HM Homes pop up butik på Drottninggatan 50 i Stockholm. Den är hur härlig som helst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Amelia! Jag har en fråga, och jag hoppas du kan hjälpa mig med den.
    Jag har äntligen fått en lägenhet, men det är en andrahandslägenhet. Lägenheten är en etta på 41kvm. Den är jätte fin, den lilla grejen är bara att kökets kakel är väldigt rött och ”vitvarorna” svarta. Har du något tips på hur jag kan få till det runt omkring? Jag vill ha det ljusare, men vilka färger passar till?
    Tack på förhand!

    Malin 2016-09-11 22:33:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!