Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

HM Magazine

Skärmavbild 2016-09-07 kl. 10.47.15

Just nu ligger det en intervju med mig här på  HM Magazine då jag pratar lite om hösten trender och där kan ni även se bilder på vardagsrummet som jag och Gustav Broström har stylat i HM Homes pop up butik på Drottninggatan 50 i Stockholm. Den är hur härlig som helst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Amelia! Jag har en fråga, och jag hoppas du kan hjälpa mig med den.
    Jag har äntligen fått en lägenhet, men det är en andrahandslägenhet. Lägenheten är en etta på 41kvm. Den är jätte fin, den lilla grejen är bara att kökets kakel är väldigt rött och ”vitvarorna” svarta. Har du något tips på hur jag kan få till det runt omkring? Jag vill ha det ljusare, men vilka färger passar till?
    Tack på förhand!

    Malin 2016-09-11 22:33:09
    Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind