Amelia Widell

Paris essentials…

Verkar som om jag bara köper saker i blått och svart just nu… E så himla nöjd med min nya resväska från Victorinox! Vet inte hur länge jag hatt och spanat på olika ”carry ons” utan att komma till skott. Köpte en bag för nåt år sen men det visade sig bara vara dumt då man ju måste gå och släpa på den till och från planet men nu äntligen har jag en som rullar lätt på fyra hjul. Så otroligt skönt att slippa checka in och framför allt att slippa stå och vänta på bagaget när man bara ska vara borta några dagar och vill maxa tiden.

Hittade den här sammetskepsen på HM i Paris som matchar mina soffor så bra 😉 Även datafodralet från Normann copenhagen inhandlades i Marais.

Och mina skor från Stella Mccartney har jag börjat använda igen. E så rädd att trampa snett bara… Om jag dyker upp med kryckor snart så vet ni varför…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!