Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Whyred + Pierre Robert

IMG_9943

Som ni vet sen innan så gillar jag Pierre Roberts produkter! Jag gillar tex deras mjuka spets-bh i alla färger och bär den nästan dagligen. Jag är helt besatt av att mina underkläder inte får sitta åt, vill att allt ska vara så mjukt som möjligt och har nästan aldrig bh med bygel. Är lika dan med kläder och byter om till mjukisar så fort jag kommer innanför dörren! Strumpor ska vi inte ens prata om…

IMG_9946Nu har Pierre Robert gjort ett samarbete med Whyred och tagit fram 6 stycken trosor, varav mina tre favoriter har sömlösa kanter och mjuk resår i midjan! Gillar dom här söta ränderna på resåren!

IMG_9944Så himla bra att dom kan köpas på de flesta välsorterade matbutiker. Ni hittar dom också på www.pierrerobert.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Amelia Widells webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!