Amelia Widell

Casa Laguna

IMG_4900 IMG_4936 IMG_4947 IMG_4956

Dagarna bara går här på Gotland… Det badas, solas och fikas om vartannat. Har knappt öppnat dator de senaste dagarna och somnat kring nio om kvällarna… Idag blev det lite molnigt under eftermiddagen och genast började jag drömma mig bort. Tänker att jag för en gång skull ska vara ute i god tid vad det gäller vintersemester. Är ganska inne på Mauritius men blev lite lockad av Kalifornien när jag såg det här gulliga stället; Casa laguna, i Laguna beach hos SFgirlbybay.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kolla Palm Springs. Jag åker dit i höst och kan inte välja bland alla vackra hotell som finns där. Även hus att hyra. Naturen är magisk. Det finns massor av vandring att göra i olika längder.

    Hanna 2016-07-14 18:44:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!