Amelia Widell

Gotland!

Äntligen framme på Gotland igen! Ska inte tjata för mycket om mina rosor, men hur fina är dom?! Lite nya handdukar från Lou & Friends fick följa med till ladan och hur bra passade inte den blå färgen till mina dörrar? 

Dörrarna målade jag för ca 7 år sen då jag på måfå blandade ihop nyansen av vit färg och blått färgpigment som jag hittade inne hos mamma. Det gav verkligen huset karaktär.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jättefina handdukar! 🙂 Jag hittade liknade på indiska och längtar att få inviga dem vid poolen. Bara det kan sluta regna!!! Hoppas ni har bättre väder på Gotland än vad vi här på fastlandet har just nu! 🙂

    Madde Bland Damm & Dekor 2016-07-14 08:38:05 http://blanddammochdekor.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!