Amelia Widell

Never ending story….

Ibland (ganska ofta) får jag ryck och möblerar om allt hemma. I fredags var en sån dag, det började med att jag skulle ta en bild i vardagsrummet så jag började pilla lite med mattan och soffan, tillslut hade jag flyttat soffan kors och tvärs flera gånger och bytt plats på den och fåtöljerna men det slutade med att den var tillbaka på samma gamla ställe. Däremot så bytte jag lite taclor bakom och gjorde en mix av snälla, bleka toner vilket jag gillar väldigt mycket just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ååh, jag älskar ditt vardagsrum och skulle så så SÅ mycket gärna vilja att du svängde förbi på en kanna kaffe och hjälpte mig möblera ihop Mitt vardagsrum, som jag aldrig får fason på… ?

    Cecilia 2016-07-04 14:12:14
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!