Amelia Widell

urb-it

IMG_6969

Har ni testat urb-it? Det måste ju vara världens smartaste tjänst! Jag köpte en skjorta från Best of Brands online vid lunchtid och klickade i att jag ville ha hemleverans kl 18.00. 17.59 ringde det på dörren och där stod Rasmus från urb-it som hade varit och hämtat mitt köp och åkt hem till mig med det. Rasmus som kom med mitt köp och har detta som ett extraknäck när han pluggar. Bra för mig, bra för honom och bra för samhället!

IMG_6970

Tänk er en fredag när man har panik inför festen man ska på kvällen och inte hinner åka ner på stan och shoppa! Personligt överlämnat av en trevlig urber dessutom!

Just nu får alla mina läsare en fri urbning i en vecka framåt! Använd koden urbitamelia när du handlar hos Best of Brands !IMG_6974

Älskar gröna skjortor! Man kan aldrig få för många…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!