Amelia Widell

Skapa egna reseminnen med tävling om interrailpass!

image001

Ni har väl inte glömt att jag åkte på en tågluff för nån månad sen? Jag älskar att resa och det var extra kul att faktiskt få tre resor i en i och med att vi tågade runt från Milano till Nice och sen till Paris. Mitt bästa reseminne någonsin är nog när jag och Luca åkte till Thailand när hon var två år. Det var hennes första långresa och det kändes som att hon växte så mycket just där och då och vi blev tajtare än någonsin. Är det någonting jag verkligen prioriterar att försöka ge henne så är det resor. Jag tror att man lär sig mer än någonsin när man är i andra länder och möter nya kulturer.

Nu tävlar jag ut två stycken Interrailpass så att du och en vän också kan skapa härliga reseminnen! Tävlar gör du här genom att berätta om ditt bästa reseminne!

DSC02917DSC02872

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Mitt bästa resminne var när jag tillsammans med mitt tjejgäng för några år sedan åkte till den lilla grekiska ön korfu. Vi skrattade med hela kroppen, vi solade lite för mycket, vi drack ett och annat glas vin och vi bara va. Det var en resa på en vecka men oj vad mycket det hände med var och en, det var en resa av lika mycket inre resande som yttre. Jag hade så gärna velat ta med mina vänner på en likande resa igen!

  Tilda 2016-06-05 23:34:06
  Svara
 • En sensommar när min syster blev hjärtekrossad av sin kille tog jag hela min skatteåterbäring och köpte en resa åt oss till den lilla grekiska byn Amopi. Där klädde vi upp och i finaste strassen för att gå till den lokala lilla restaurangen med hemlösa katter strosande på balkongräckena, skrattade åt att vi spenderat alla våra pengar på att dricksa för mycket, drack rött vin på balkongen när solen gått ner på den där sortens obekväma plaststolar som man slutar bry sig om är obekväma när man gråter en skvätt över att livet inte alltid blir som man tänker, men man ändå är med sin bästa vän. Det är en resa jag aldrig kommer glömma.

  Alicia 2016-05-31 11:32:54
  Svara
 • Mitt bästa resminne är från 2012 då jag åkte till Kina (Shanghai och Kunming) tillsammans med min kör. Jag hade aldrig varit i Asien innan så bara det var en stor upplevelse. Det var så många intryck, så mycket god mat och så himla varmt. En av kvällarna skulle vi ha en konsert, vi hade ingen aning om hur många som skulle komma eftersom vi inte visste hur populära vi var i Kina (förutom att vi sålt lite skivor där). Helt plötsligt var den stora lokalen överfull av människor och det hela filmades och visades på stora TV-skärmar så att de längst bak skulle se. Vi sjöng låtar av Lady Gaga som blivit förbjudna att spelas i det här knäppa, fina och konservativa landet. Publiken var helt galen av glädje och efteråt bildades en lång kö med personer, gamla som unga, som ville ta kort tillsammans med oss. En väldigt knäpp och fin upplevelse för ett gäng svenska tjejer som sjunger i en helt vanlig kör.

  Maria 2016-05-30 17:25:22
  Svara
 • 2010. Jag satt på ett tåg och tittade ut över ett regnigt London med Mumford and Sons första platta i lurarna. Allt kändes så fint, även fast allt var alldeles grått utanför fönstret och regnet slog mot rutan.

  Evelina 2016-05-28 08:32:09
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!