Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Never spring

Jag är helt nykär i mitt vardagsrum och min blå sammetssoffa! Jag ska beställa två fåtöljer till och funderar på om dom ska vara i färgen Petrol eller om jag ska gå bananas och ha två stycken i gammelrosa… Vad tycker ni?
Sen har jag en ny favoritdoft också! Min Jasmine Rouge från Tom Ford tog precis slut och jag har doftat på både det ena och det andra utan att kunna bestämma mig om jag ska fortsätta på en blommig doft eller någon som går mer åt Patchoulihållet… Never Spring från Björk & Berries är blommig på precis rätt sätt och är nu min vårdoft! Ska kolla om den finns i kräm också, tycker att det sitter mycket bättre om man har båda!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej,
  Gammelrosa låter fantastiskt fint. Jag såg att Linda A tagit en bild på dig när du sitter i en sammetsfåtölj i showrummet (tror jag?). Är det en kommande möbel eller kommer den någon annanstans ifrån? Såg väldigt fin ut!

  Jeanette 2016-05-19 11:39:37
  Svara
 • Hej,

  Kolla in fåtöljen Bollo från Fogia, min inrednings-besatthet just nu!

  Martina 2016-05-12 13:28:39
  Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!