Amelia Widell

Palma


Jag tog en liten tvådagars på Mallis… Skulle egentligen stannat längre men vädret var så dåligt att jag bestämde mig för att åka hem och njuta av värmen här hemma istället! Hann i alla fall med en lunch på mitt favvoställe Patron Lunares som jag verkligen tycker att ni ska gå förbi om ni är i Palma! Det ligger i Santa Catalina och funkar både på lunch och middag. Snyggt, god mat, härlig stämning och roliga människor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åhhh.. Hej amelia! Jag o min familj ( två vuxna och två barn, 15 resp 9 år) letar febrilt efter en skön resa o har typ ( just nu) fokus på Mallis o Palma eller puerto del soller eller Palma Nova. Så galet svårt att veta bra hotell/ lgh som är mysiga, fräscha o nära till centrum o har pool.. Har du något kort o konsist.. Att just DETTA är bra, till rimligt pris.. Eller vill du rekommendera något annat. Kollade på puerto del soller o det verkade mysigt. Har hört gott om Palma.. Nog från mig.. Puss o kram o ses på stan HÄJ / Josefine

    Josefine 2016-05-08 22:31:04
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!