Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Palma


Jag tog en liten tvådagars på Mallis… Skulle egentligen stannat längre men vädret var så dåligt att jag bestämde mig för att åka hem och njuta av värmen här hemma istället! Hann i alla fall med en lunch på mitt favvoställe Patron Lunares som jag verkligen tycker att ni ska gå förbi om ni är i Palma! Det ligger i Santa Catalina och funkar både på lunch och middag. Snyggt, god mat, härlig stämning och roliga människor!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åhhh.. Hej amelia! Jag o min familj ( två vuxna och två barn, 15 resp 9 år) letar febrilt efter en skön resa o har typ ( just nu) fokus på Mallis o Palma eller puerto del soller eller Palma Nova. Så galet svårt att veta bra hotell/ lgh som är mysiga, fräscha o nära till centrum o har pool.. Har du något kort o konsist.. Att just DETTA är bra, till rimligt pris.. Eller vill du rekommendera något annat. Kollade på puerto del soller o det verkade mysigt. Har hört gott om Palma.. Nog från mig.. Puss o kram o ses på stan HÄJ / Josefine

    Josefine 2016-05-08 22:31:04
    Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind