Amelia Widell

Senato Hotel Milan

Hall_senato_hotel milano Lampade_sospensione_e_doppi_cuscini_camere_Senato_Hotel_Milano Letto_camera_classic_senato_hotel_milano (2)_1 Reception senato_hotel_milano shm_rh_0089

Snart är vi framme i Milano och som jag längtar nu! Jag har aldrig varit där förut så det ska bli superkul! Vi ska bo på Senato Hotel som ser så sjukt snyggt ut och faktiskt helt ok prismässigt.  Säg gärna till om ni har några tips!

Milano here we come!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ok! På samma gata som corso como, snett mittemot så ligger en pytteliten butik som inte ser mycket ut för världen, typ en mini Clabbe Ohlson som ägs av en äldre dam. Där inne på hyllorna kan man hitta helt fantastiska porslinslampor , samt delar som man kan kombinera ihop själv, dyrt är det inte heller! Finns en bild på min insta. Lite konstigt tips kanske men jag älskar´t!

  Trevlig resa!

  Sofia Ristic 2016-04-18 22:20:05 http://sofiaristic.blogg.se
  Svara
 • Gud vad fint hotel!

  Minna torstensson 2016-04-18 11:59:49 http://minnaelvira.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!