Amelia Widell

Good morning saturday

IMG_9648

En ny växt har flyttat in! Har gått och spanat på den typen ett tag. Den växer och breder ut sig och blir bara ännu finare med tiden…IMG_9655

Älskar att samla på mig udda saker på resor som tex den här trämasken som jag köpte på Isla Holbox i Mexico för 5 år sen…IMG_9653Som ni vet så byter jag ju soffor här hemma ganska ofta nu för tiden och just nu har jag en mörkblå LUCA VELVET som jag äääälskar. Har ställt den under fönsterpartier vilket inte är ultimat för tv-tittandet men väldigt snyggt… Den där tv:n blir jag aldrig klok på… Kan vara den fulaste möbeln…IMG_9651 IMG_9650 IMG_9649

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Du har en fantastisk blogg med så inspirerande bilder! Vart är dina krukor ifrån? Tänker specifikt på den längst till höger på bild nr.
    Vänligen Tilda

    Tilda Evysdotter 2016-04-29 10:45:48
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!