Amelia Widell

New in

  
Ni vet när alla ens jeans är för gamla och går sönder par efter par ungefär samtidigt? Där är jag just nu. Jag tycker alltid att det blir så… Jag har försökt hitta snygga jeans hur länge som helst men verkligen inte hittat några som passar mig. Jag har en modell som jag älskar från Levis men den finns tydligen bara kvar i sydamerika då den tydligen inte passar de europeiska kropparna… Så typiskt. Men! I fredags hängde jag och Luca runt på stan och helt plötsligt hittade jag två modeller från BLK DNM som var helt perfekta! Ett par med lite lätt boot cut och ett par som är tajta hela vägen utan att sitta som tajts kring vaden. Och så blev det en tröja från Ganni som jag gått och tittat på ett tag…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • This is so amazing Motorcycle fashion

    FameLeathers 2016-12-26 07:52:08 http://www.fameleathers.com
    Svara
  • Får man önska inslag här på bloggen? Skulle gärna vilja ha dina tips på hur man ska göra om man vill köpa en Marokansk matta. De finns lite överallt, i massor av olika priser – hur vet man vad som är bra. Tacksam om du hinner tipsa!

    Madeleine 2016-03-28 19:38:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!