Amelia Widell

Riche lilla baren

IMG_5448IMG_5447Ett av de snyggaste taken i hela Stockholm finns inne på Riche i lilla baren. Det är sällan man tittar uppåt när man är på ett ställe med mycket folk och kanske för det mesta när det är mörkt men härom dagen var jag där på lunch och slogs av hur vackert det är. Så fint att dom har målat det i en så start färg! Har för mig att det har varit både grått och lila innan…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Ja, det var säkert 30-tal år sedan jag satt där, i den vackra lokalen. Fullt med folk och glädje, då man tog ett glas vin innan kvällen och vandrade vidare mot nya mål. Ja, man tittade inte så mycket på taket, men minns att lokalen var så vacker även då.

  Även Sturehof, då åt man kokt Torsk med äggsås, idag är det nog annat på menyn.

  Tack för Dina ord och fina bilder.

  Bebe

  Bebe 2016-03-29 16:24:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!