Amelia Widell

Medina

   
Några av tusentals mattor i Medinan…

 
Jag och Petra. Här råkade vi bara hamna av en slump och matthandlaren var van vid bloggare som ville ta bilder på allt och ingenting då det visade sig att Sincerely Jules nyss hade varit där. Världen är liten…

   
 
Vi bor ju lite utanför stadskärnan i något som kallas för Palmerian. Här ligger de lite större hotellen dit man åker för att verkligen slappna av. Det finns ju hur fina hotell som helst inne i Medinan men det man får på köpet är att det är väldigt mycket folk runt omkring och ganska stojigt och stökigt bitvis. Efter några dagar av total avkoppling här ute åkte vi idag in till Medinan för lite shopping. Jag har inte varit här på ca sex år och det var så härligt att komma tillbaka! Förr i tiden brukade jag åka hit på inköp och fylla en hel kontainer med saker som skulle till Sverige. Idag blev det inte lika mycket shopping men en väldigt fin matta och lite till fick jag med mig. Den får ni se mer av när jag kommer hem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vad fint det ser ut! Har du lite koll på vad priserna ligger på ungefär på till exempel en Beni Ourain där? Ingen pyttematta utan kanske en 160 ’ 200. Vore så tacksam för svar!

    Sophie 2016-03-12 14:00:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!