Amelia Widell

See you soon Marrakech

ameliawidell_marrakech1 ameliawidell_marrakech2 ameliawidell_marrakech3 ameliawidell_marrakech4 ameliawidell_marrakech5 ameliawidell_marrakech6 ameliawidell_marrakech7 ameliawidell_marrakech9

Nästa vecka åker jag till Marrakech! Det känns extra härligt då jag brukade åka dit på inköpsresor på den tiden jag hade Maroc men har nu inte varit där på fem år. Här är lite bilder från sista gången jag var där…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vad roligt! Är sjukt nyfiken på marrakech. Vore grymt om du kunde göra en guide. Typ vart ska man bo, vart ska man äta, shoppa, vad är kul att se & besöka. Vad ligger priserna på? Hur är kulturen? Osv osv osv. 🙂

    A. 2016-03-05 11:08:15
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!