Amelia Widell

H10 Metropolitan

   
    
    
    
   Vi bytte hotell efter några dagar till H10 Metropolitan som även det är designat av Lázaro Rosa-Violán. Det är så härligt att dela upp boendet på fler ställen då man hinner se mycket mer av staden på så sätt. Man byter område och helt plötsligt känns det som en ny resa. Det här hotellet var verkligen helt underbart och vi hade kunnat hänga runt på hotellet hela tiden… Kan tänka mig att det är ännu härligare på sommaren då man kan ligga vid polen på riktigt! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Wow, så härligt och bra idé att ’flytta’ lite runt! Fortsat fin semester, Kram C

    Caroline Flindt 2016-01-02 12:04:31 http://carolineflindt.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!