Amelia Widell

La mar salada

   
    
 
Idag åt vi lunch på La mar salada som är en klassisk skaldjursrestaurant vid hamnen. Deras specialité är paellan och det är dessutom bland det godaste jag vet!  Solen sken, det var runt 19 grader, vinet var iskallt och vi hade ingen stress någonstans…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vill tipsa om en liten hemlig vinbar som heter Quimet Quimet. Finns inga sittplatser och man svänger förbi tar ett glas vin och köper små goda tapas på brödbitar. Dubbelkolla öppettiderna bara. Är ni där när det stänger, så kanske ni har tur att de stänger de stora trädörrarna och så kan man fortsätta sippa vin ett tag lite sådär i hemlighet.

    Sandra 2016-01-02 23:39:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!