Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

My birthday…

 

Precis innan jul så fyllde jag 30 år! Jag har haft ångest för den dagen hela året, inte för åldern utan mest för att firandet, men det visade sig bli en helt underbar dag! Luca firade mig med tårta på sängen när vi vaknade, något vi noggrant hade förberett och hon var så spänd inför den här uppgiften att hon inte kunde sova en blund till efter 6.19. Det var så fint.

Helt plötsligt ringde det på dörren och där stod mina bästisar med tårta, champagne och presenter! Jag har aldrig blivit så överraskad och nånstans här på morgonkvisten började tårarna komma. Jag blev så rörd. Ni vet när dom där fina små lyckotårarna inte räcker utan man vill släppa på och  sätta sig och verkligen gråta ut? Jag fick samla ihop mig själv så att vi kunde ha en trevlig stund men ville egentligen hulka. 

Sen checkade jag in på Grand Hotell i världens finaste svit och mötte upp mamma och Amanda på deras spa. Ännu mer presenter väntade, bla den här drömväskan…

Efter lunch på Sturehof, drinkar på Riche och hårfin på Corinne & Friends var det dags för fördrink på mitt rum!

Dannis och Martin var dom enda killarna som var bjudna, alla pojkvänner fick stanna hemma den här kvällen! Nu lät det ju som om jag har tusen pojkvänner men ni fattar vad jag menar…

Här har ni nästan alla mina bästisar på en och samma bild! Ville aldrig att den här kvällen skulle ta slut…

Efter middag på Papá och dansande runt på jag vet inte hur många ställen så åkte jag tillbaka till Grand Hotell och sov som en prinsessa. Längtar redan till nästa födelsedag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Grattis! Får man fråga vart den fina överdelen är ifrån? Tack!

    Idha 2015-12-28 18:34:37
    Svara
  • Grattis i efterskott, ser ut som ett fantastiskt firande! haha jag har trott att Martin var din pojkvän =)

    Emma 2015-12-28 13:09:24
    Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!