Amelia Widell

Lundby Dollhouse

DSC02312
I lucas nya dockhus så finns det något som jag inte ens hade kunnat drömma om när jag var liten. Det är nämligen så att det finns en möbel som spelar musik! Du ansluter din telefon via bluetooth och vips så kan hon lyssna på sin favoritsaga/musik medan hon leker i dockskåpet.
DSC02314
Det finns även en liten fjärrkontroll till huset där du kan tända och släcka i de olika rummen, något som jag gärna skulle vilja ha till mitt eget hem… Tänk vad skönt när du gått och lagt dig och kommer på att du glömt att släcka i köket!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det finns fjärrkontroller för lampor! Kanske inte för taklampor men för alla som sitter i vanlig kontakt. Jag har ett sånt set från telldus och det är mycket skönt när man gått och lagt sig och bah klick så släcks alla lampor i vardagsrum och sovrum 🙂

    Emma 2015-12-10 16:09:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!