Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Ice cold…

   
För bara några timmar sen efter andra doppet..

   
Idag var det bara tre grader i vattnet och trots långa bastustunder så var det iiiiiskallt! Men. Så. Skönt! Det här med vinterbad är en helt ny grej för mig. I vanliga fall badar jag knappt om somrarna i Sverige men det här året har jag bestämt mig för att bada mig igenom hela vintern! Det är så otroligt bra för kroppen att ta dessa kalla dopp! Du får bättre immunförsvar, lägre blodtryck och bättre sömn för att bara nämna några av fördelarna! Rekomenderas varmt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Amelia Widells webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!