Amelia Widell

Tävla och vinn IPL-behandling!

IMG_0673

Under hösten har jag gjort en IPL behandling hos Anna som har Perfect clinic i Stockholm! IPLbehandling fungerar som ett litet ansiktslyft fast utan kirurgi. Ljuset stimulerar huden så att den producerar med collagen och ökar elasticiteten. Dessutom tar det bort ytliga blodkärl och pigmentfläckar, något som jag hade ganska mycket av… Nu är det så att Anna vill tävla ut en sån här behandling till er!

Så här gör du för att tävla:

 1. Följ @perfectclinic på instagram
 2. skriv en kommentar här om varför just du ska vinna!

Tävlingen pågår till 25/11. Vinnaren utses av Perfect Clinic och kan ej överklagas.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • 55 år, diagnostiserad med livslång leversjukdom sedan tre år, galet trött, kreativ, nyseparerad, tonårsmamma, kortisonbehandlad, inredningstoka…
  Och så ledsen att jag inte har råd att ta hjälp av någon med den röda fläcken på näsan, de mörka ringarna under ögonen. Gör vad jag kan med krämer, VARJE dag, men ser inte mycket skillnad.
  Jo, skrattrynkorna är mindre framträdande, kanske jag behövt de kvar?!
  Hoppas förstås på vinst här och blir det så ska jag jämföra resultatet med vänninan som genomgått denna behandling med avundsvärt resultat.

  Lena 2015-11-25 22:52:03 http://jagochaih.blogspot.com
  Svara
 • Jag visste inte ens att det fanns! Är över 45 och har alltid haft problem med (hormoner) och hyn. Varit väldigt ledsen i perioder då det aldrig verkar ge med sig, över 40 och problemhy! Nu har jag lagt om min kost och äntligen verkar det vända något men då har huden börjat hänga istället (haha!). Det vore helt underbart att få ”pigga upp sig” med en sådan här behandling. Jag hoppas på turen. Kram från Lotta

  Lotta 2015-11-25 21:26:48
  Svara
 • Vem är det som hänger i mitt ansikte med små blytyngder när jag sover? Som kastar ut fläckar av pigment i pannan och tycker att jag klär i rödprickig näsa? Och hur gick jag från att vara en rosenkindad 35-åring till att bli 39 och känna mig helt slapp i ansiktet? Jo jag började plugga, fick pyttelite pengar och blev ensam med ansvaret för mitt barn på en och samma gång, dvs stress från alla håll och kanter! Jag vill verkligen inte se så här gammal ut eller gömma mig när nån tar kort, jag vill se ut som jag känner mig, fri, glad och stark! Tyvärr kommer det att ta tid innan jag kan prioritera mig själv ekonomiskt igen så den här behandlingen vore en riktig drömvinst för mig!
  Kram från Isabella

  Isabella 2015-11-25 17:27:21
  Svara
 • Jag vill testa IPL för att se om det passar mig. Har precis fyllt 32 och vill börja med mer aktiva metoder för att hålla min hud i bra skick. Har en del pigmenteringar som jag skulle vilja få bort.

  Amira 2015-11-24 07:44:58
  Svara
 • Älskar mina barn men min hud har varit tjorvig ända sen första dök upp. Finnig, torr, glåmig och lika trött som jag. En ipl-behandling vore ljuvligt nå djuriskt!

  Emelia 2015-11-23 22:44:50
  Svara
 • Titta va pigg och slät Amelia ser ut i hyn, tror det där är exakt det som jag behöver efter en lång och slitsam höst för min del.
  Kikat runt lite efter just denna behandling men aldrig sett ett så bra resultat!
  Tycker det skulle vara underbart att få denna chans hos Anna.
  Hoppas hoppas! // Louise

  Louise 2015-11-23 07:30:55
  Svara
 • Jag har alltid varit nyfiken på nya behandlingar utan att man behöver ta till kniven. Letar efter ett nytt bra ställe här hemma efter flera års boende i Köpenhamn, och hoppas att detta kan vara det! Lite av en nystart efter uppbrott och nya tag på alla plan som jag behöver nu. Ser fram emot att få pysslas om av Anna!

  Therése 2015-11-22 16:43:30
  Svara
 • Oh vad härligt det låter och så fin du är. Jag skulle gärna vilja behandlingen då jag har sådana problem med min torra hy och mina allergier. Svullnar upp i ansiktet ganska ofta och får sår, torra partier runt ögonen som får mig att se äldre ut. I sommar ska vi ha vår bröllopsfest och det vore fantastiskt att få känna sig fin i ansiktet och jag väntar tvilling pojkar i vinter så vore ju också lyxigt att få bli omhändertagen under våren! Kram

  CJ 2015-11-21 13:59:13
  Svara
 • Som sliten småbarnsmamma och trött egen företagare önskar jag ofta att jag lite snabbt kunde stoppa in huvudet i photoshop…..

  Jag har länge funderat på att göra en sån här behandling men känt mig osäker på om jag törs… Så när jag hör dig berätta om det och ser vad fint det blivit för dig så är jag inte alls lika tveksam längre 🙂

  Vore verkligen jättekul att få vinna!

  Coco 2015-11-20 08:54:47
  Svara
 • Jag har alltid haft acne hela mitt liv och velat gömma mitt ansikte. Nu har jag äääntligen hittat p-piller som gjort att min jobbiga acne försvunnit, men dock har jag pigmentfläckar och andra små ärr som fortfarande finns kvar. Skulle vara magi att få vacker hud och inte behöva gömma mig mera, är trött på det. Puuusss

  Amanda Thulin 2015-11-20 08:09:52
  Svara
 • Hej,
  För ett år sen hela mitt liv förändrades.
  Min man som ja hade varit tillsammans med tog ett beslut att han vill skiljas. Jag kommer från USA och flyttade jag här till Sverige för att var med honom och lämnad kvar hela min släkt . Vi har två underbara tjejer och nu bor dom hos mig 100 % . Jag var förkrossad och hade bett honom att komma tillbaka . Det har varit en slitsam och deprimerande år för mig och mina 2 prinsessor . Jag har gråtit för ett livstid, och känner att kroppen och ansikten har tagit en rejäl smack, jag menar att den har åldras otroligt mycket till allt stress som jag har gått igenom och fortfarande går igenom. Vissa dagar känns det att man har ingen orkar inte ens gå upp men jag måste kämpa för mina barn och gå vidare och läntar otroligt mycket för min familj. Skulle vara så tacksam om jag fick det här behandlingen och såg att det är ju lite skinande på min ansikte, eftersom min själv förtroende Känns som noll efter har blivit lämnat, och känner att jag skulle må lite bättre med det . Därför ber jag att få den här behandlingen för jag har inte gjort någonting för mig själv senaste tiden. Med vänlig hälsning, Jessica

  Jessica Cullin 2015-11-20 07:01:13
  Svara
 • Jag önskar att min mammalycka kunde speglas i mitt ansikte men jag har nog tyvärr aldrig känt mig så trött och grå som efter graviditet och amning, med acne till följd – som ett brev på posten. Skulle därför bli världens gladaste tjej om jag vann och fick en behandling av proffsiga Anna!

  Marielle 2015-11-19 19:40:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!