Amelia Widell

OOTD

 
Jacket/Morris, scarf/Santosh, pant/Morris, backpack/Marc Jacobs, shoes/Adidas, glasses/Nividas  
 
What a lovely friday! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Amelia. Jag förstår att du kanske inte sitter och delar ut massa gratis tips. Men jag har en fråga och chansar och hoppas på svar. I vårat vardagsrum har vi vita väggar, vita möbler, grå soffa, grå matta, koppar detaljer, svarta ramar, lampskärmar, grå kuddar i olika mönster och nyanser. Men jag kan inte binda ihop säcken. Stora, stora fönster med massor av ljus och alla blommor dör typ. Men mitt gråa vardagsrum känns så grått. Tanken är att göra en fondvägg i en levande grå ?!? Men jag vet inte om rummet krymper. Men min fråga är vågar jag ta in lite färg. Det enda färgglada jag har är 2 kuddar i stark ”turkosblå” ligger i soffan. Men jag är sugen på lite lyx, så dimblå eller någon grå blå, ljus smutsig pastell. Men så funderar jag ändå på att byta ut mattan mot någon djupare havs grön/petrol blå. Och köra lite djupare färger. Jag tänker mig som en grå/lila hotensia som skiftar i mörkare blå, lila och grön. Eller är det helt fel färger? Jag är helt såld på marmor och koppar. Har bestå möbler vardagsrummet. Men allt blev så ihop blandat så man får inte det där sista wowet. Hur binder jag ihop säcken och vad ska jag välja? Tycker din stil är så fin. Och älskar hur du blandar färger. Men jag är så dålig på att blanda. Snöar jag in mig på en stil eller en färg eller ett material har jag svårt att blanda.ballt blir liksom grått och skulle jag ta in en annan färg säg rosa då jag jag omöjligen ta in blåa detaljer. Löjligt men den det blir fel i hjärnan när jg ska shoppa och jag kan inte se helheten. Då kan till och med fredagsbuketten bli helt fel för att det inte matchar. Vågar jag gå på färg och blanda eller ska jag fega och köra grått med lite mer skinndetaljer som är cognacfärgat? Hur knyter man ihop min säck? Hopplöst och alldeles för många val. Du ser jag gått från grått med dimblått till något starkare som djupa gröna, blå och lila detaljer till cognac färg på dessa rader. Hur som haver fortsätter rummet vara vitt eller så slänger jg upp en grå fondvägg men resten då? Önskar du bara stod här just nu. 🙂

    Casandra 2015-10-11 13:57:41
    Svara
  • Hej Amelia. Jag förstår att du kanske inte sitter och delar ut massa gratis tips. Men jag har en fråga och chansar och hoppas på svar. I vårat vardagsrum har vi vita väggar, vita möbler, grå soffa, grå matta, koppar detaljer, svarta ramar, lampskärmar, grå kuddar i olika mönster och nyanser. Men jag kan inte binda ihop säcken. Stora, stora fönster med massor av ljus och alla blommor dör typ. Men mitt gråa vardagsrum känns så grått. Tanken är att göra en fondvägg i en levande grå ?!? Men jag vet inte om rummet krymper. Men min fråga är vågar jag ta in lite färg. Det enda färgglada jag har är 2 kuddar i stark ”turkosblå” ligger i soffan. Men jag är sugen på lite lyx, så dimblå eller någon grå blå, ljus smutsig pastell. Men så funderar jag ändå på att byta ut mattan mot någon djupare havs grön/petrol blå. Och köra lite djupare färger. Jag tänker mig som en grå/lila hotensia som skiftar i mörkare blå, lila och grön. Eller är det helt fel färger? Jag är helt såld på marmor och koppar. Har bestå möbler vardagsrummet. Men allt blev så ihop blandat så man får inte det där sista wowet. Hur binder jag ihop säcken och vad ska jag välja? Tycker din stil är så fin. Och älskar hur du blandar färger. Men jag är så dålig på att blanda. Snöar jag in mig på en stil eller en färg eller ett material har jag svårt att blanda.ballt blir liksom grått och skulle jag ta in en annan färg säg rosa då jag jag omöjligen ta in blåa detaljer. Löjligt men den det blir fel i hjärnan när jg ska shoppa och jag kan inte se helheten. Då kan till och med fredagsbuketten bli helt fel för att det inte matchar. Vågar jag gå på färg och blanda eller ska jag fega och köra grått med lite mer skinndetaljer som är cognacfärgat? Hur knyter man ihop min säck? Hopplöst och alldeles för många val. Du ser jag gått från grått med dimblått till något starkare som djupa gröna, blå och lila detaljer till cognac färg på dessa rader. Hur som haver fortsätter rummet vara vitt eller så slänger jg upp en grå fondvägg men resten då? Önskar du bara stod här just nu. 🙂

    Casandra 2015-10-11 13:57:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!