Amelia Widell

Food by Sofia Wood

IMG_8899 IMG_8924 IMG_8943 IMG_8953 IMG_8982IMG_9015 IMG_9024We have the loveliest food contributor here at Lovely Life by the name Sofia Wood! She cooks the most wonderful food and its always a nice time when meeting up with Sofia! You can find the recipe here!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Gud vad snyggt! Allt från maten, bilderna till upplägget är så fantastiskt fint!

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  Maja 2015-10-05 12:08:32
  Svara
 • Gud vad snyggt! Allt från maten, bilderna till upplägget är så fantastiskt fint!

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  Maja 2015-10-05 12:08:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!