Amelia Widell

Hemma hos Eytys…

aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS81MzA4MTMvaGlnaHJlcy80Mzk1OTIzLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS81MzA4MTMvaGlnaHJlcy80Mzk1OTM1LmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS81MzA4MTMvaGlnaHJlcy80Mzk1OTMzLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS81MzA4MTMvaGlnaHJlcy80Mzk1OTQ5LmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS81MzA4MTMvaGlnaHJlcy80Mzk1OTQzLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS81MzA4MTMvaGlnaHJlcy80Mzk1OTUzLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS81MzA4MTMvaGlnaHJlcy80NDAxNzI1LmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA== aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS81MzA4MTMvaGlnaHJlcy80NDAxNzI5LmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==

For sale: The home of Eytys. Arty meets modern design icons in just the right way.

Jag råkar veta att det här hemmet tillhör den ena grundaren av svenska skoföretaget Eytys! En tvåa på Östermalm som andas mode och design utan att på något vis kännas trendkänslig. Designklassiker i en salig blandning på en avskalad grund med sovrummet som undantag med den starka gröna färgen under galleriväggen. Jag älskar sådana här hem som känns helt egna och på så vis blir helt rätt. Just nu till salu hos Alexander White.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej. Jag skulle bli superglad om du kunde hjälpa mig med tips på något härligt brunch ställe i Stockholm som jag och mina tjejkompisar kan besöka när vi ska upp en helg i oktober:). Tacksam för tips! Med vänlig hälsning, Therese

  Therese 2015-09-15 15:32:17
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Åh! Denna lgh kommer jag ihåg från ett gammalt reportage i Elle Interiör (?) för några år sedan. Jag blev så förälskad i golvet och jag kommer ihåg att paret som bodde där då hade en fantastiskt fin inredning! Och en äggtavla i köket som jag blev löjligt förtjust i 🙂

   Li 2015-09-22 16:39:45
   Svara
 • Hej. Jag skulle bli superglad om du kunde hjälpa mig med tips på något härligt brunch ställe i Stockholm som jag och mina tjejkompisar kan besöka när vi ska upp en helg i oktober:). Tacksam för tips! Med vänlig hälsning, Therese

  Therese 2015-09-15 15:32:17
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Åh! Denna lgh kommer jag ihåg från ett gammalt reportage i Elle Interiör (?) för några år sedan. Jag blev så förälskad i golvet och jag kommer ihåg att paret som bodde där då hade en fantastiskt fin inredning! Och en äggtavla i köket som jag blev löjligt förtjust i 🙂

   Li 2015-09-22 16:39:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!