Amelia Widell

Swedish rags

IMG_7766IMG_7773IMG_7777IMG_7776

The latest news in our home is this carpet from Swedish rags that was delivered last night! A soft carpets is a must in a kids room and i love the color combo of soft pink and mole!

I går kväll kom en efterlängtad leverans från tjejerna som har startat Swedish rags! Om ni inte redan har hittat till dom måste ni gå in och titta här! Underbara trasmattor som kan sys i princip alla mått och som kommer i sobra pasteller. Luca har tjatat i ett halvår om att hon vill måla sitt rum, ink tak i rosa, men nu blev kompromissen en rosa matta som täcker nästan hela golvet. Jag vet inte hur ni har det, men jag blir domderad till att spendera ganska mycket tid på golvet i Lucas rum och då är det ju extra viktigt med en skön och mjuk matta. Jag älskar dessutom kombon mullvad och rosa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej, du spelar så bra musik på dina snaps, kan du inte lägga upp en spotifylista? 🙂

    Sara 2015-08-26 10:49:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!