Amelia Widell

Armchair no 30

IMG_7699

Armchar no 30 Ton / Rum 21

IMG_7702IMG_7693Jag är så glad att mina köksstolar äntligen är på plats! Köket börjar arta sig trots sommarpausen som blev lite längre än tänkt. Har fortfarande inte målat om och bänken är 90 % klar… MEN, vad gör det när det är så varm och skön indiansommar! Jag höll på och velade länge om vilken färg jag skulle ha på stolarna men är glad att jag bestämde mig för de naturfärgade/bok för jag tror att dom bara kommer bli vackrare för varje år! Sen var det de där med rotting eller ej men kom fram till att eftersom Luca använder dom till att stå på mer än vad hon sitter ner så är det nog bättre utan rotting. Och hur skönt är det inte att handla möbler på nätet så att dom kommer direkt till dörren??

Armchar no 30 Ton / Rum 21

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag tycker att det ser riktigt fint ut. Golvet gifter sig bra med stolarna.

  TantoMamma-Svensk smyckesdesigner 2015-08-16 09:02:58 http://tantomamma.se
  Svara
 • Så himla kul att först ha hört Fredagspodden där dina systrar berättar om hur de inte kan tänka praktiskt. De tar upp det faktum att Amanda ville ha rottingstolar (efter att ha fått blåbärsfläckar på mattan efter att ha låtit barnen äta i soffan) och där du då säger det där med att inte ha rotting med små barn. Helt underbart kul!!

  Katarina 2015-08-13 15:29:54
  Svara
 • Hej Amelia,
  Jag är så glad att jag hittade din blogg, denna genuina och fantastiskt inspirerande blogg. Den var exakt vad som fattades mig i inredningsbloggväg 🙂

  Jag undrar om soffan som Elaine skrev om, som du designar? Jag behöver den. Jag måste ha den. Var det sanning?! När kommer den isåfall ut och var/hur? Vi flyttar till nyproduktion nov -16 och vi vet precis var ”din” soffa behöver stå 🙂

  Med vänlig hälsning,
  Angelica

  Angelica Pennerdahl 2015-08-12 21:25:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!