Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

City guides!

IMG_6713-1024x683 IMG_6724-1024x683 IMG_7427-1024x683 IMG_7439-1024x683 IMG_7451-1024x683Hej på er alla härliga! Hoppas att ni som har er första dagen på jobbet efter semestern är peppade och att ni lyckliga som fortfarande är på semester har det underbart! Själv har jag suttit fastklistrad vid dator sen imorse och betar av sommarmailen. Igår när vi var på väg hem från Palma satt vi och planerade nästa resa och jag tror att det är precis det man måste göra för att inte sörja att semester är slut allt för mycket. planera in saker att se fram emot! Nu närmast är det en massa roliga jobb, Way out West, Guldknappen och sen hoppas jag på nån liten resa i september! Ni har väl inte missat får kategori City Guides där det finns en massa tips på restauranger, handelsträdgårdar, butiker, kaféer och annat kul som du kan planera in under hösten!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Amelia Widells webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che