Amelia Widell

Blommorna här och där…

 
Mina blommor hemma har fått semestervattning som jag ber till gudarna att den ska funka och nu håller jag på med mina rosor mest hela dagarna… Dessa satte jag flrra året och dom har verkligen tjockat på sig och vuxit ordentligt under året som gått!  

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men vem vann skorna?!?

  Jenny 2015-07-11 13:35:18
  Svara
 • Hej Amelia!
  Jag följer din blogg troget och tycker så mycket om den.
  Jag vet ju att det är en inredningssajt men jag tänkte att jag gör ändå gör ett försök och ställer min fråga.
  Jag har 1,5 årig son och är nära en separation med hans pappa. Jag fruktar det fruktansvärt men måste nog våga ta steget snart. Har för mig att Luca var 1,5 år när du separerade och undrar lite hur ni löste allt praktiskt etc. Hur gör ni idag? Har full respekt om du inte vill skriva detta på din blogg men tänkte att jag ändå ger ett försök 🙂
  Har inte berättar för några vänner än och har inte så många att fråga.
  Kram

  Vilsen 2015-07-09 14:58:15
  Svara
 • Superfin vas- var kan man hitta en sån?

  Fredrika 2015-07-09 09:14:41
  Svara
 • Ser att du har slangar i krukorna, är det så de klarar sig när du är borta? Hur funkar det? Mina blommor dör alltid när vi reser bort…

  Jenny 2015-07-09 08:43:50
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!