Amelia Widell

Kustliv i Varberg

kustliv_sommar_kristin lagerqvist-5672

I måndags morse satte jag mig på tåget och strax efter lunch mötte jag upp ett härligt gäng på stranden i Varberg.kustliv_sommar_kristin lagerqvist-5717

Efter kaffe och godaste bullarna körde vi en timmes yoga i sanden. När vi började hade jag trippla tröjor men under passet kom solen fram och både hjärtat och kroppen mjuknade och värmdes upp. Jag och Johanna var oväntat synkade och det var som om vi inte hade gjort annat än yogat tillsammans…kustliv_sommar_kristin lagerqvist-5743

Patricia från Varbegs Stadshotell och Asia Spa guidade oss genom passet.kustliv_sommar_kristin lagerqvist-5757

Sen var det dags att gå upp till Surfers Paradise, dra på oss våtdräkterna och hämta varsin bräda.

 

DCIM100GOPRO

Det var första gången jag testade SUP och jag blev biten direkt.

DCIM100GOPRO

Mysigast var när vi pausade vid en liten udde och passade på att sitta och snacka ett tag.

Kustliv-9

Sen begav vi oss till John´s place för att bli serverade de godaste rabarberdrinkarna jag nånsin smakat!image2

Fina Sofia!image4 image5

Här vill man ju sitta hur länge som helst… Förutom goda drinkar var maten här även helt otrolig! Skulle kunna åka tillbaka till Varberg bara för det igen!MX8A06481200-1000x1500 MX8A07021200-1000x667

Jag, Sofia, Johanna, Malin och Linda bodde över på Varberg stadshotell. Tanken var att vi skulle hinna med deras Asia Spa men istället satt vi kvar i timmar vid frukosten och pratade och drack kaffe. Precis min typ av frukost.MX8A07141200-1000x667Innan vi åkte hem var vi tvungna att köpa varsin vaniljbulle på Kustbageriet. Så goda var dom!

Tack för ett underbart dygn Kristin och Kustliv! Och tack Johanna, Sofia, Linda, Malin, Kristin, Jennie, Lisa och Josefine för härligt sällskap och fina bilder!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!