Amelia Widell

Hos Elin Lannsjö

elin_lansjo_kristin-lagerqvist-4655 elin_lansjo_kristin-lagerqvist-4661 elin_lansjo_kristin-lagerqvist-4775 elin_lansjo_kristin-lagerqvist-4809Mina sista veckor innan semestern är superstressiga så bloggen har blivit lite lidande… Mina kollegor Johanna och Kristin har gjort ett superfint reportage hos keramikern Elin Lannsjö som jag tycker att ni ska kolla in här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Helt ofantligt vackra bilder. Den nedersta vill jag ha och sätta i ram. Jag fattar inte hur man blir så fotobegåvad!

    Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

    Maja 2015-06-28 12:07:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!