Amelia Widell

Min nya matplats!

skissameliawidellÄr så peppad på att göra om i mitt kök nu! Själva köket är ju kvar som det är men det blir förmodligen ny färg på väggarna och min kompis Oscar kommer bygga en sån fin bänk! Den här skissen fick jag av honom härom dagen! Den är lite improviserad i dekorationsdetaljerna men just de där stolarna är faktiskt beställda och kommer i slutet av Juni! Ett nytt matbord är inköpt och kommer packas upp så fort bänken är på plats, en liknande lampa fast i krom är bokad och det nya golvet har ni ju redan sett! Det är ett klickgolv i vinyl från Tarkett som heter Starfloor click 30 som jag har lagt över det gamla golvet. Lätt som en plätt!golvameliawidell

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Älskar golvet!! Var köpte du det?

  Isa 2015-08-14 09:17:54
  Svara
 • Hej härligt hitta er samlingssida med bloggar! Lampan är precis sådan jag letar efter. Var beställer du din?

  Helene 2015-08-10 20:23:23
  Svara
 • Jag undrar var stolarna kommer ifrån?
  Känns som alla ch24 stolarna nuförtiden.
  mvh

  charlotta 2015-06-17 15:52:18
  Svara
 • Hej Amelia.
  Jag är sugen på att sätta in golvet i mitt lilla kök. Jag bor i hyresrätt dock, så är det så att det förstör golvet under eller så? Om man behöver skarva etc, är det lätt att ordna själv? Jag var inne på hemsidan men hittar inga ordentliga priser. Har du någon koll? Tack för svar!! / Fanny

  Fanny 2015-06-08 19:02:26
  Svara
  • Svar på Fannys kommentar.

   Det går jättebra att lägga rakt över utan att skada golvet under! Det är precis så jag har gjort då jag också bor i HR och inte får skada den otroligt snygga plastmatta som ligger under ; ) Tror att det kostar typ 399 kr kvm men kan ha fel…

   amelia 2015-06-09 08:25:34 http://lovelylife.se/beautiful-living
   Svara
 • Det där är bara en modell som finns i ritningsprogrammet tyvärr…

  amelia 2015-06-08 09:43:05 http://lovelylife.se/beautiful-living
  Svara
 • Jag undrar vart du har hittat bordet i den modellen och storleken? Letar efter ett sådant men alla ja hittar är för stora.

  L 2015-06-07 19:25:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!