Amelia Widell

nytt i köket…

IMG_6681

Nu gjorde jag det äntligen, köpte nya tallrikar! De andra udda loppisfynden fick flytta upp längst upp i skåpet och ge plats för dessa skönheter… Jag har haft en liten skål ur samma serie som jag köpte på Artilleriet för något år sen och blev så glad när jag såg att Oscar & Clothilde hade fått in porslinet i deras sortiment att det var svårt att låta bli. IMG_6684

Jag köpte 6 st tallrikar men känner redan nu att det var dumt att inte köpa 8 när jag ändå håller på så det blir nog ett återbesök i helgen.IMG_6688

Jag behåller nog mina blandade blåa assietter och tänker att det kan bli supervackert att duka med dom på de här gröna…IMG_6692

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Underbara tallrikar, ljuvlig grön färg:-)
  Blir helt säkert fint att blanda med blåa nuancer.
  Kram C
  carolineseverydaydelights.blogspot.dk

  Caroline Flindt 2015-05-30 14:18:03 http://carolineseverydaydelights.blogspot.dk
  Svara
 • Typiskt mig också att köpa för få tallrikar och sedan inte ha en komplett uppsättning att duka med, utan typ sex st av fyra olika sorter. Gillar också att blanda omaka porslin i en dukning, men har gärna en ”grundtallrik” att utgå ifrån 🙂

  Tänkte fråga dig om lite gardinråd… Jag ska måla om mitt sovrum i en härlig gråblå färg (japp, sån som är så hypead nu, men SÅ fin) men har så svårt att bestämma mig för vilken färg man bör ha på gardinerna… Ska beställa mörkläggningsgardiner, vilket blir en lite dyr historia, så jag vill liksom pricka rätt direkt. Hade nästan bestämt mig för vita, men sen kändes det bara så himla fel. Vore så tacksam för lite tips om vilka kulörer som passar fint ihop.

  Underbar blogg förresten!

  Fanny 2015-05-28 12:16:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!