Amelia Widell

Bygga bänk i kök!

175906fe84fc4cb4e4a6ead2718c9f31

Jag är så sugen på att bygga en lång och härlig bänk i köket! Dels för att få ut maximalt med sittplatser med ändå vara lite smart vad det gäller yta och dels för att det är såååå mysigt med kökssoffor! Den här bilden från Kara Rosenlunds hem i Australien har länge legat i min inspirationsmapp och nu tror jag faktiskt att jag ska ta tag i det här projektet! Ibland får jag perioder då jag verkligen inte orkar fixa med något hemma men nu har motivationen kommit tillbaka och jag vill bara fixa fixa fixa. Känner ni igen er? Nu ska jag försöka hitta en bra guide till hur man bygger en bra och stadig bänk och så får vi se om jag till och med klarar av att bygga den själv eller om någon snäll kompis kanske får komma och hjälpa mig…

5rosenlund-500x750Öppen spis vore ju inte helt fel i köket heller…. Bilderna kommer från Design Sponge!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag är i köpartagen av lägenhet och den jag har span på just nu skulle verkligen göra sig med en platsbyggd bänk i köket! Skriv gärna sen, om det blir av, hur du gjorde!!! 🙂 Tack!

  Hanna 2015-05-26 16:39:22
  Svara
 • Låter som ett kul projekt!
  Vad hände med lägenheten du valde färger till och lagade parkettgolv och allt var det var? Den såg så fin ut! Var det till en kund? Vore kul att se färdiga resultatet!

  Anna 2015-05-25 19:01:21
  Svara
 • hehe jag är också så. Är just nu inne i en planeringsperiod och tänker fixa, fixa, fixa så fort jag blir ledig i sommar 🙂 tror min sambo blir lite galen på allt mitt prat om att platsbygga bokhylla, klä om sittpuff, hotta upp garderobsdörrar, måla både skrivbord och soffbord osv.

  Emma 2015-05-25 14:35:45
  Svara
 • Vi är precis på gång att bygga en sittbänk i vårt nya kök och har valt den lite lata vägen att köpa ett färdigt Beståskåp från Ikea som är 180cm långt. Det bygger vi in med reglar på sidorna och en skiva på toppen och sprutmålar lådorna gröna. Blir rätt smidigt och förvaring under samtidigt. Tips, om måtten passar

  Emma 2015-05-25 10:16:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!