Amelia Widell

Hemma hos Krickelin…

Ni har väl inte missat att ni kan hälsa på hemma hos vår egen Krickelin den här veckan! Hela hemmet hittar du här men jag kunde inte låta bli att dela med mig av hennes trädgård som jag blev totalförälskad i…handelsgatan-1-2 handelsgatan-1-2498 handelsgatan-1-2512 handelsgatan-1-2532

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,
    vill bara säga att det inte bloglovin verkar ha klarat av någon koppling mellan då din blog hette ”a beautiful livin” till nu när den har ett annat namn. Jag kom på det av en slump när jag tänkte att du inte uppdaterat på länge.. men det visade sig ju inte stämma. Ett tips bara, det är nog många fler med mig som är gamla läsare som följer dig via bloglovin som därmed inte har hängt med

    Jeanette 2015-05-22 06:02:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!