Amelia Widell

Min sommarstil…

DSC01574

Jag jobbar stenhårt på att vara lite färggladare i min vår/sommarstil eftersom jag resten av året nästan bär uteslutande svart med något ynka inslag av vinrött… Men under vår och sommar har jag bestämt mig för att vara lite mer mönstrad och färgglad! Jag tänker sydeuropa! DSC01582

Senast in i sommargarderoben är de här pumpsen från Cecilia Blankens skomärke Blankens! Otroligt sköna faktiskt! Jag tror att klacken är ca 8 cm vilket jag tycker är perfekt. Jag älskar att ha höga klackar men har alldeles för många klackar i höjden 10-12 cm och det finns ju inget tristare än när kvällen förstörs av onda fötter…DSC01564

Mina blommor i köket matchar ju perfekt…DSC01583Vill ha allt i mocka just nu och den sjuttitalsorangea piggar upp vilken dag som helst! Skorna hittar du här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Fantastiskt snyggt!! 🙂 Jag skulle också behöva uppdatera med lite härlig färg i min garderob. Skorna var ju bara sjukt snygga… tänk med ett par brunbrända fötter där i!

    // Anna

    Concept By Anna 2015-05-25 18:55:31 http://www.conceptbyanna.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!