Amelia Widell

Fredagsbuketten!

DSC01419 DSC01421Idag behövde jag inte köpa någon fredagsbukett för den hängde på dörren redan igår! Inte mindre än 14!! stycken pioner som doftar som en hel sommaräng… Jag älskar att få blommor! Och att ge blommor också för den delen. Det är ju något som de flesta blir otroligt glada för! Jag har sagt det förut men det finns ju ingen blomaffär som slår Christoffers Blommors utbud!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men gud!!! Det måste nästan vara den finaste kombination av bukett jag någonsin sett. Åh. Kär :}

    Charlotte - Stories by me 2015-05-26 12:03:30 http://storiesbyme.se
    Svara
  • Hej Amelia. Älskar din blogg och din stil. Jag är själv intresserad av inredning och bra å dem stora möblerna, men har svårt med det sista ”pillet”. Att få ihop det på ett bra sett och få det att se personligt utan att det ser skräpigt ut. Nu skall jag börja inreda två fönsterbrädor från scratch, hur börjar jag? Hur skall jag tänka? Vad är bra saker att ha i ett vardagsrumsfönster, i ett vitt rum med stora ljusinsläpp? Tusen tack på förhand 🙂

    Karolina 2015-05-16 08:19:56
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!