Amelia Widell

Kaféguide i Stockholm!

IMG_5460Jag och Ulrika har samlat våra kaféfavoriter i Stockholm och du hittar dom här! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Ah börjar veckan med att läsa lte svenska bloggar (bor i Kanada), vill inte erkänna att arbetsveckan egentligen har börjat…. Längtar nu till sommaren då jag ska hälsa på en kompis i Stockholm. Det är ju så mysigt med kaféer när man kan strosa runt, slinka in för en fika och sitta ner med en kompis som man har känt hela sitt liv och bara prata lite. Kalla mig gärna konservativ men gillar också att du använder ordet kaféguide, för i Sverige går man på kafé. Är ju en av de saker man som utvandrad saknar, den svenska fikakulturen. Är så konservativ att jag blir irriterad när skribenter dessutom försöker att mordenisera svenska språket med engelska låneord. Ett jag nu gett upp om är limiterad upplaga, varför inte säga begränsad upplaga? Varför inte vara lika stolt över svenska språket som svensk design? Heder åt dig som jag upplever som en god skribent! Ha en bra vecka!

    Anna 2015-04-06 12:51:44
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!