Amelia Widell

More IS more

main.original (1)

Snubblade över det här hemmet på Domaine Home och blev direkt sugen på att helt spåra ur här hemma! Ibland försöker jag rensa ur och skala ner men jag återkommer alltid till att jag älskar såna här eklektiska personliga hem där man tänker att en riktig samlare bor! Fullt med knasiga saker som en påfågel och ett bord med horn under. Kaklet kring öppna spisen tar jag och lägger i öpnnaspismappen på direkten! Så bra idé!

main.original (2)

Här kan vi verkligen snacka fredagsbukett!main.original (3) main.original (4) main.original (5) main.original (6) main.original (7) main.original (8) main.original (9) main.original (10)

Favoritbordet från Eero Saaronen är självklart på plats. Inte alls avis.main.original (11) main.original (12) main.original (13) main.original (14) main.original (15)

Och hur härligt är det inte med ett rum innan badrummet där man kan ha sminkbord?? Älskar kombon svart och rosa!main.original (16)Och färgkombon får även följa med in i barnrummet som ger en sån där härlig rock´n roll känsla. Det är ju faktisk en riktig rockstjärna som bor i huset och det tycker jag märks! Nämligen John Trohman från Fall out boy.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja, man blir verkligen inspirerad. Ett ungt, smakfullt och vackert hem. Kombinationen med svart, rosa och grått, så snyggt och… få saker. En Påfågel i vardagsrummet, men den passar.

    Bebe 2015-03-29 15:25:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!