Amelia Widell

Barnrum

NYHETSBREV-2640

Jag var hemma hos Sofia härom dagen och filmade till If Stilsäkert. Hennes hus är verkligen bland de finaste jag vet. Det här är hennes dotter Nomis rum och efter att ha varit där så blev jag så sugen på att göra om i Lucas rum! Jag blev så kär i färgen på sänghimmelen och kände att hon bara måste ha en sån men tyvärr så tror jag inte att den kommer passa så bra till hennes mullvadsfärgade väggar så då började jag tänka på om vi skulle ta och måla om där inne! Hon vill ju helst att vi ska måla rosa på både väggar och tak och sen hälla glitter över men det går ju inte. Jag gillar att det är mörkt på väggarna nu och tänker att man kanske skulle kunna hitta någon mörkare smutsrosa eller lila, vad tror ni om det?NYHETSBREV-3640 NYHETSBREV-6640

Bilder från Mokkasin.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Amelia! Jag förstår att ni behöver annons-intäkter. Men nu tycker jag att det är sjukt irriterande med banners o grejs som täcker en del av era bilder i bloggen. Det är en för aggressiv marknadsföring. Tackar som frågar 😉

    C'est la vie 2015-03-19 13:38:59 http://www.cestlavieavecmoi.com
    Svara
  • Mörkare smutsrosa/lila låter fint till den sänghimlen. Ser mysigt ut på bilderna med alla plädar under himlen. Hade älskat det som barn.. ja, även som vuxen. Lite fransk indiankänsla! En sån där barnstol som skymtar i Nomis rum har jag två hemma i huset. Men de hamnar på loppis i vår.

    Maria 2015-03-19 11:32:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!