Amelia Widell

If Stilsäkert! En runda till!

ifstilsakertHej på er och hej nya veckan! Imorgon börjar vi spela in nya avsnitt av If Stilsäkert och det ska bli så roligt! Först ut är Sofia Mokkasin som vi ska hälsa på och det var länge sen vi sågs så det ska bli extra kul att få hälsa på hos henne igen. Sist jag var där så var Luca lite drygt ett år och lekte i trädgården med Sofias barn medan jag var inne och plåtade för Mama men nu blir det andar bullar. Ingen Luca (tyvärr) och rullande kamera med oss båda framför istället, resultatet får ni se snart!

Om ni inte redan har sett de andra filmerna vi gjorde i höstas så kan man titta på dom här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!