Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

Dagens location…

DSC01071 DSC01076Idag ska vi på Stockholmsredaktionen göra ett härligt inspirationsreportage i den här lägenheten!

I min instagramfeed för någon vecka sen så blev det en diskussion i kommentarsfältet vidare man ska dela med sig av färgkoder eller inte då jag postade en bild från det här rummet. Jag delar gärna med mig av färgkoder då jag själv vet hur svårt det är att hitta rätt.

Sen skrevs det krönikor om färg och helt plötsligt var den stora färgdebatten igång…  Om ni har följt mig ett tag så vet ni att jag älskar färg! Eller i alla fall färgade väggar… Jag skulle nog inte säga att jag är en färgglad person då jag helst av allt endast går klädd i svart men hemma på väggarna ser man allt annat än vitt förutom i vardagsrummet. Det har varit mörkgrått, mullvadsfärg och potatis, och nu på senaste har jag testat mig fram bland de blåa och gröna nyanserna som är så populära just nu.

I det här lägenhetsprojektet har detta rum fått en grön/blå färg, som jag skulle vilja kalla för aqua. Det är målat med Nordsjö färg och koden är Q2.04.62

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Amelia!

  Tack för en inspirerande blogg! Den där lägenheten var verkligen HELT fantastiskt, och på pricken det jag letar efter för att fota till mitt företag. Är det möjligt att hyra lägenheten för en dag?

  Mycket, mycket tacksam för svar!

  Kram

  A 2015-03-17 08:28:35
  Svara
Amelia Widells webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind