Amelia Widell

Dagarna…

DSC00535

Det va så länge sen jag körde ett Dagarnasomgår-svep här så nu rensade jag kameran på lite bilder som blivit kvar utan att jag visat dom… Just på den här bilden var jag nere över dagen i Göteborg och lunchade med Krickelin och JohannaDSC00606

Som bara en vecka senare kom upp till Stockholm för ett intensivt och inspirerande dygn av planerande med mig och Ulrika

DSC00610

Så här ser det ut när fyra bloggare äter tillsammans – en kamera i varje hörn….DSC00611

Så här borde väl alla fruktfat se ut?!DSC00627

Och alla buketter kanske såhär? Just nu är min favoritkombo en massa olika nyanser av rosa blandat med orange och gult… Det blev som en tavla mot min blåa vägg!DSC00632

Dusty Deco- bäst i Stockholm!DSC00635Och alla dessa provmålningar… Känns som om jag inte gör annat än att dutta olika färger runt i lägenheten… Men det är inte lätt att hitta rätt! Det ser sällan ut som på färgkartan när det kommer upp på väggarna…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!