Amelia Widell

Philip Starck with RIKO

1025519-1_l

Tänk dig att det här huset skulle kunna byggas upp precis efter dina önskemål och ändringar på bara tre månader! Philips Starks senaste projekt är nämligen förfarbricerade hus under namnet P.A.T.H tillsammans med företaget RIKO. Förutom att dom är sjukt snygga så är dom har dom även tagit hänsyn till miljön. Huset i sig har solcellspaneler och sparar upp till 60 % av den energi du annars skulle behöva använt till uppvärmning och el och är dessutom byggt i miljövänliga material.

1025531-1_l 1025535-1_l 1025539-1_l

Jag blev särskilt förtjust i den här delen där inomhus möter utomhus och man kan öppna upp väggen i vardagsrummet eller varför inte ha matplats just där! 1025555-1_l

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!