Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Amelia Widell

8 januari

DSC00487

Herregud vilken regnig och ruskig dag den 8 januari hade att bjuda på!Jag hade önskat lite ljus idag för att verkligen känna den där rivstarten som ska göras nu med ett helt nytt år framför oss! Eller i alla fall en ny säsong… Jag har i alla fall alldeles för svårt för att kunna visualisera ett år framåt. En säsong i taget räcker bra för mig! Och så måste man ju ha några stopp på vägen som man kan se fram emot. Just nu längtar jag väldigt mycket till sportlovet då vi ska åka till Dubai och ladda upp med lite d-vitamin. DSC00488

Idag har jag spenderat förmiddagen med datorn och lånehunden Sally i sängen. Det va ingen Luca att lämna på dagis idag och det känns alltid extra tomt precis efter jag lämnat av henne till sin pappa som jag gjorde igår. Men men, nu blir det jobb, träning och en romantisk middag med min kille då ingen av våra tjejer är hos oss under helgen!DSC00490 DSC00501

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Amelia Widells webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che