Amelia Widell

8 januari

DSC00487

Herregud vilken regnig och ruskig dag den 8 januari hade att bjuda på!Jag hade önskat lite ljus idag för att verkligen känna den där rivstarten som ska göras nu med ett helt nytt år framför oss! Eller i alla fall en ny säsong… Jag har i alla fall alldeles för svårt för att kunna visualisera ett år framåt. En säsong i taget räcker bra för mig! Och så måste man ju ha några stopp på vägen som man kan se fram emot. Just nu längtar jag väldigt mycket till sportlovet då vi ska åka till Dubai och ladda upp med lite d-vitamin. DSC00488

Idag har jag spenderat förmiddagen med datorn och lånehunden Sally i sängen. Det va ingen Luca att lämna på dagis idag och det känns alltid extra tomt precis efter jag lämnat av henne till sin pappa som jag gjorde igår. Men men, nu blir det jobb, träning och en romantisk middag med min kille då ingen av våra tjejer är hos oss under helgen!DSC00490 DSC00501

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!