Amelia Widell

Tävla om fint armband från Pandora!

IMG_1357 IMG_1358 IMG_1359Varför inte tävla om en liten julklapp till dig själv eller en vän? Jag älskar Pandoras charm bracelets från Essence kollektionen där man kan kombinera sitt eget armband efter det man gillar och behöver! Det är nämligen så att alla från dom här små stenarna/berlockerna står för olika saker som ger dig lite extra kraft. På mitt armband har jag Belief, Peace och Positivity. Vilka charms skulle du vilja ha?

För att tävla skriver du i kommentarsfältet vilka charms du vill ha på ditt armband och varför! Du hittar dom här!

Tävlingen pågår till 30/12 och vinnaren utses av mig själv tillsammans med Pandora och kan inte överklagas.

 

Lycka till!

 Grattis Ellen som blev vinnare i den här tävlingen!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
54kommentarer
 • Om jag skulle ha lyckan att vinna skulle jag välja dessa krafter att ha kring min handled:

  Peace – för att jag varje dag kämpar för att leva i nuet. Har ett huvud som alltid går i hundratio och alltid oroar sig. Alltid tänker på alla andra. Jag tränar mycket yoga och försöker lära mig att meditera för att få lite lugn i själen och jag tror denna sten skulle hjälpa mig på vägen.

  Love – för att kärlek är det viktigaste som finns. Och för att jag är nyförlovad med mannen jag vill bli gammal med. Denna sten skulle vara en påminnelse om att alltid älska, både andra och sig själv.

  Spirituality – för att jag efter ett jobbigt och omskakande år har börjat en resa till att hitta mig själv, hitta ett lugn och känna mig älskad. Jag har aldrig förr varit så spirituell och haft så mycket tro som jag har nu. Och det är bara början på en förändring. Vid tolvslaget på nyårsafton kände jag i hela kroppen att detta år kommer bli så annorlunda. jag började nästan gråta för att det liksom sköljde över mig. Energi. Det kommer hända stora saker om jag bara vågar släppa taget och tro.

  Emelie Axelsson 2015-01-02 11:41:16
  Svara
 • Om jag skulle ha lyckan att vinna skulle jag välja dessa krafter att ha kring min handled:

  Peace – för att jag varje dag kämpar för att leva i nuet. Har ett huvud som alltid går i hundratio och alltid oroar sig. Alltid tänker på alla andra. Jag tränar mycket yoga och försöker lära mig att meditera för att få lite lugn i själen och jag tror denna sten skulle hjälpa mig på vägen.

  Love – för att kärlek är det viktigaste som finns. Och för att jag är nyförlovad med mannen jag vill bli gammal med. Denna sten skulle vara en påminnelse om att alltid älska, både andra och sig själv.

  Spirituality – för att jag efter ett jobbigt och omskakande år har börjat en resa till att hitta mig själv, hitta ett lugn och känna mig älskad. Jag har aldrig förr varit så spirituell och haft så mycket tro som jag har nu. Och det är bara början på en förändring. Vid tolvslaget på nyårsafton kände jag i hela kroppen att detta år kommer bli så annorlunda. jag började nästan gråta för att det liksom sköljde över mig. Energi. Det kommer hända stora saker om jag bara vågar släppa taget och tro.

  Emelie Axelsson 2015-01-02 11:41:16
  Svara
 • Jag är gravid med mitt första barn. När barnet kommer i maj kommer jag vara 23 år, en såkallad ung mamma. Att vara ung gravid har varit lite kämpigare än jag föreställt mig. Folk vill gärna kommentera min ålder och de frågar på ett nedlåtande sätt hur gammal jag egentligen är. Jag som är en känslig person tar lätt åt mig och blir ledsen. Trots att det inte var helt oväntat men ändå kom det lite som en chock. För mig är det här ju det mest självklara – jag har väntat och längtat länge på att få bli mamma!

  Positivity – för att forrsätta behålla min positiva känsla kring mitt barn
  strength – för att vara stark i mig själv och tro på mig själv. Vara stark inför andra
  love – för all kärlek till barnet

  Ellen 2014-12-30 22:58:44
  Svara
 • Jag är gravid med mitt första barn. När barnet kommer i maj kommer jag vara 23 år, en såkallad ung mamma. Att vara ung gravid har varit lite kämpigare än jag föreställt mig. Folk vill gärna kommentera min ålder och de frågar på ett nedlåtande sätt hur gammal jag egentligen är. Jag som är en känslig person tar lätt åt mig och blir ledsen. Trots att det inte var helt oväntat men ändå kom det lite som en chock. För mig är det här ju det mest självklara – jag har väntat och längtat länge på att få bli mamma!

  Positivity – för att forrsätta behålla min positiva känsla kring mitt barn
  strength – för att vara stark i mig själv och tro på mig själv. Vara stark inför andra
  love – för all kärlek till barnet

  Ellen 2014-12-30 22:58:44
  Svara
 • Efter ett år som går till historien som det slitsammaste i mitt liv efter en sorglig, jobbig men helt nödvändig skilsmässa önskar jag mig ett 2015 fyllt av glädje! Som ensamstående varannan veckas mamma har jag också stort behov av såväl styrka och tålamod. Mina önskecharms är därför joy, strength och patience!! Gott nytt år!

  Caroline 2014-12-30 10:47:12
  Svara
 • Efter ett år som går till historien som det slitsammaste i mitt liv efter en sorglig, jobbig men helt nödvändig skilsmässa önskar jag mig ett 2015 fyllt av glädje! Som ensamstående varannan veckas mamma har jag också stort behov av såväl styrka och tålamod. Mina önskecharms är därför joy, strength och patience!! Gott nytt år!

  Caroline 2014-12-30 10:47:12
  Svara
 • På mitt armband skulle curiosity, peace, respect och compassion sitta. De skulle påminna mig och viktiga delar i livet i allmänhet och i mötet med människor som läkarstudent (och i framtiden som läkare).
  Nyfikenhet över att lära känna nya människor, att tillskansa sig nya kunskaper och erfarenheter.
  Peace för att komma ihåg det där extra andetaget som behövs ibland, det inre lugnet för att finnas där för andra och sig själv.
  Respekt för nära och kära, för nya ansikten, för mig själv, för vår omvärld.
  Medkänsla, för att jobbet aldrig bara ska bli ett jobb, ingen slentrian, att alla människor förtjänas att bemötas med medkänsla och respekt i alla livets skeden.

  Armbandet skulle få mig att känna mig lyxigt fin och samtidigt hjälpa mig att komma ihåg det viktiga i livet!

  Elin 2014-12-29 22:42:46
  Svara
 • På mitt armband skulle curiosity, peace, respect och compassion sitta. De skulle påminna mig och viktiga delar i livet i allmänhet och i mötet med människor som läkarstudent (och i framtiden som läkare).
  Nyfikenhet över att lära känna nya människor, att tillskansa sig nya kunskaper och erfarenheter.
  Peace för att komma ihåg det där extra andetaget som behövs ibland, det inre lugnet för att finnas där för andra och sig själv.
  Respekt för nära och kära, för nya ansikten, för mig själv, för vår omvärld.
  Medkänsla, för att jobbet aldrig bara ska bli ett jobb, ingen slentrian, att alla människor förtjänas att bemötas med medkänsla och respekt i alla livets skeden.

  Armbandet skulle få mig att känna mig lyxigt fin och samtidigt hjälpa mig att komma ihåg det viktiga i livet!

  Elin 2014-12-29 22:42:46
  Svara
 • 1 – Curiosity, jag vill aldrig vara rädd för att fråga, upptäcka och utmana.

  2 – Respect, för att det är en God dammit självklarhet! 🙂

  3 – Joy, and hapiness together in a perfect harmonie!

  Emma 2014-12-29 22:01:54
  Svara
 • 1 – Curiosity, jag vill aldrig vara rädd för att fråga, upptäcka och utmana.

  2 – Respect, för att det är en God dammit självklarhet! 🙂

  3 – Joy, and hapiness together in a perfect harmonie!

  Emma 2014-12-29 22:01:54
  Svara
 • PROSPERITY, för mig vore rikedom och framgång att få ett jobb efter att jag tar min examen i sommar. Då kunde jag och min dotter ha råd att bo kvar i vårt drömhem och det är allt jag önskar mig.

  Hanna 2014-12-29 21:35:27
  Svara
 • PROSPERITY, för mig vore rikedom och framgång att få ett jobb efter att jag tar min examen i sommar. Då kunde jag och min dotter ha råd att bo kvar i vårt drömhem och det är allt jag önskar mig.

  Hanna 2014-12-29 21:35:27
  Svara
 • Om jag har turen att vinna så är mina önske charms: Peace, Honesty o Optimism.
  Att möta det som kommer med vaket,öppet o nyfiket sinne o att allt är möjligt.

  Gun Eriksson 2014-12-29 15:01:45
  Svara
 • Om jag har turen att vinna så är mina önske charms: Peace, Honesty o Optimism.
  Att möta det som kommer med vaket,öppet o nyfiket sinne o att allt är möjligt.

  Gun Eriksson 2014-12-29 15:01:45
  Svara
 • Strength – Prosperity – Positivity

  Tre vackra färger och tre viktiga byggstenar för ett lyckligt liv. Inre styrka och en positiv inställning till sin omgivning är mitt bästa recept för lycka och framgång.

  Elisabeth 2014-12-29 12:15:30
  Svara
 • Strength – Prosperity – Positivity

  Tre vackra färger och tre viktiga byggstenar för ett lyckligt liv. Inre styrka och en positiv inställning till sin omgivning är mitt bästa recept för lycka och framgång.

  Elisabeth 2014-12-29 12:15:30
  Svara
 • Hej! Jag kämpar med en obotlig och livslång sjukdom – alkoholism. Det går upp och ner. Just nu har det gått bra en längre tid. Viktig för mig är att våga känna att jag är värd något och att ha tålamod med min sjukdom. Då går det oftast bra.
  Jag väljer därför: dignity, patience och courage.
  Ha det bra!
  Annette

  annette kristenson 2014-12-29 08:15:07
  Svara
 • Hej! Jag kämpar med en obotlig och livslång sjukdom – alkoholism. Det går upp och ner. Just nu har det gått bra en längre tid. Viktig för mig är att våga känna att jag är värd något och att ha tålamod med min sjukdom. Då går det oftast bra.
  Jag väljer därför: dignity, patience och courage.
  Ha det bra!
  Annette

  annette kristenson 2014-12-29 08:15:07
  Svara
 • Vill vara med och tävla. Jag hade valt mitt stjärntecken sagittarius, hope för hoppet lämnar mig aldrig, joy för jag strävar efter att ha roligt och love för finns inget finare än kärlek! Kul tävling 🙂

  Caroline 2014-12-28 20:54:52
  Svara
 • Vill vara med och tävla. Jag hade valt mitt stjärntecken sagittarius, hope för hoppet lämnar mig aldrig, joy för jag strävar efter att ha roligt och love för finns inget finare än kärlek! Kul tävling 🙂

  Caroline 2014-12-28 20:54:52
  Svara
 • Vackra armband. Om jag vann skulle jag vilja ha creativity – för att jag önskar att jag skulle våga satsa på min kreativa ådra, peace – för att världen ser ut som den gör. Ta hand om varandra och hope – för att jag just nu lever på hoppet.

  Pernilla 2014-12-28 13:06:08
  Svara
 • Vackra armband. Om jag vann skulle jag vilja ha creativity – för att jag önskar att jag skulle våga satsa på min kreativa ådra, peace – för att världen ser ut som den gör. Ta hand om varandra och hope – för att jag just nu lever på hoppet.

  Pernilla 2014-12-28 13:06:08
  Svara
 • Jag skulle vilja ha tre charms som skulle ”hjälpa” mig när jag flyttar till Australien i Februari,
  Confidence, Love och Prosperity.
  Förtroende till mig själv, kärleken till mig själv, alla hemma i Sverige och de nya människorna jag kommer att träffa och medgång i livet.

  God Jul Amelia!

  Louise 2014-12-25 22:50:24 http://louisececilia.for.me
  Svara
 • Jag skulle vilja ha tre charms som skulle ”hjälpa” mig när jag flyttar till Australien i Februari,
  Confidence, Love och Prosperity.
  Förtroende till mig själv, kärleken till mig själv, alla hemma i Sverige och de nya människorna jag kommer att träffa och medgång i livet.

  God Jul Amelia!

  Louise 2014-12-25 22:50:24 http://louisececilia.for.me
  Svara
 • Åh, hade jag vunnit hade jag velat ha 3 charms som får symbolisera mitt 2015.

  Love – för att jag och min sambo ska gifta oss i juli.
  Prosperity – för att jag har bestämt att 2015 är året jag ska byta jobb.
  Positivity – något som jag hela tiden jobbar på, men 2015 ska bli mitt härligaste och mest positiva år hittills!

  Rebecca 2014-12-25 15:12:50
  Svara
 • Åh, hade jag vunnit hade jag velat ha 3 charms som får symbolisera mitt 2015.

  Love – för att jag och min sambo ska gifta oss i juli.
  Prosperity – för att jag har bestämt att 2015 är året jag ska byta jobb.
  Positivity – något som jag hela tiden jobbar på, men 2015 ska bli mitt härligaste och mest positiva år hittills!

  Rebecca 2014-12-25 15:12:50
  Svara
 • Hejsan,

  Jag är lite spirituell av mig och tycker det är kul att ha betydelsefulla smycken på mig som betyder något. De känns som att de ger kraften till mig och förstärker intrycket om vem ”jag” är som person, samt även påminner mig om detta när vägen är kantig och går uppför och man har en förmåga att tappa bort sig själv.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha ;

  Creativity: Jag hittar alltid lösningar på ett eller annat sätt på ett kreativt sätt.

  Intuition; Jag följer ofta min Intuition genom livet och den har visat mig rätt väg.

  Loyalty: Mina nära och kära är de som har format mig till den jag är idag och det är inget som jag tar lätt på. Jag är lojal mot dom som finns där för mig.

  Strenght: Det är lätt att glömma av styrkan inom sig när det är riktigt tufft. De gånger man tror att man ska brytas av i tusen bitar. När det bara är motgångar och man förlorar någon man håller kär. Men om man inte ger upp så får man tillslut utdelning.

  God fortsättning på dig 🙂
  Hälsningar Frida

  Frida Elmgren 2014-12-25 14:01:07
  Svara
 • Hejsan,

  Jag är lite spirituell av mig och tycker det är kul att ha betydelsefulla smycken på mig som betyder något. De känns som att de ger kraften till mig och förstärker intrycket om vem ”jag” är som person, samt även påminner mig om detta när vägen är kantig och går uppför och man har en förmåga att tappa bort sig själv.

  Om jag vinner skulle jag vilja ha ;

  Creativity: Jag hittar alltid lösningar på ett eller annat sätt på ett kreativt sätt.

  Intuition; Jag följer ofta min Intuition genom livet och den har visat mig rätt väg.

  Loyalty: Mina nära och kära är de som har format mig till den jag är idag och det är inget som jag tar lätt på. Jag är lojal mot dom som finns där för mig.

  Strenght: Det är lätt att glömma av styrkan inom sig när det är riktigt tufft. De gånger man tror att man ska brytas av i tusen bitar. När det bara är motgångar och man förlorar någon man håller kär. Men om man inte ger upp så får man tillslut utdelning.

  God fortsättning på dig 🙂
  Hälsningar Frida

  Frida Elmgren 2014-12-25 14:01:07
  Svara
 • Om jag skulle ha turen att vinna tycker jag att peace, positivity & courage hade passat fint på min handled! Vilken julklapp till sig själv!

  Maria 2014-12-22 13:33:58
  Svara
 • Om jag skulle ha turen att vinna tycker jag att peace, positivity & courage hade passat fint på min handled! Vilken julklapp till sig själv!

  Maria 2014-12-22 13:33:58
  Svara
 • Om jag skulle vinna detta armband så skulle jag vilja pryda armen med Caring, Passion & Courage. Caring för att påminna mig själv om att ta hand om mig själv då jag har en magsjukdom, passion för att hålla passionen till min älskling och passionen till mitt jobb levande, och courage för att jag ska våga utmana mig själv och växa genom livet.

  Tack för en toppen blogg & God Jul!

  Kram Åsa

  Åsa 2014-12-22 07:55:16
  Svara
 • Om jag skulle vinna detta armband så skulle jag vilja pryda armen med Caring, Passion & Courage. Caring för att påminna mig själv om att ta hand om mig själv då jag har en magsjukdom, passion för att hålla passionen till min älskling och passionen till mitt jobb levande, och courage för att jag ska våga utmana mig själv och växa genom livet.

  Tack för en toppen blogg & God Jul!

  Kram Åsa

  Åsa 2014-12-22 07:55:16
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja ha Honesty, Joy och Strenght för de är viktiga delar i mitt liv. Och för att jag tror de skulle vara fina tillsammas. 🙂

  God jul & Gott nytt år,
  Corinne

  Corinne 2014-12-20 21:49:11
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja ha Honesty, Joy och Strenght för de är viktiga delar i mitt liv. Och för att jag tror de skulle vara fina tillsammas. 🙂

  God jul & Gott nytt år,
  Corinne

  Corinne 2014-12-20 21:49:11
  Svara
 • Jag skulle vilja ha Patience och Hope, för att tålamod och att aldrig sluta hoppas är mina ledord i livet just nu!

  Lisa 2014-12-20 17:26:34
  Svara
 • Jag skulle vilja ha Patience och Hope, för att tålamod och att aldrig sluta hoppas är mina ledord i livet just nu!

  Lisa 2014-12-20 17:26:34
  Svara
 • Jag skulle välja hope, positivity och balance just på grund av att de dels är otroligt viktiga i livet, men också för att det kanske inte är mina starkaste egenskaper just nu. Det jag önskar just nu är att lyckas med att balansera vardagen och hålla hoppet uppe även när det känns tungt.

  Kram och god jul!

  Elsa 2014-12-20 13:12:32
  Svara
 • Jag skulle välja hope, positivity och balance just på grund av att de dels är otroligt viktiga i livet, men också för att det kanske inte är mina starkaste egenskaper just nu. Det jag önskar just nu är att lyckas med att balansera vardagen och hålla hoppet uppe även när det känns tungt.

  Kram och god jul!

  Elsa 2014-12-20 13:12:32
  Svara
 • Skulle bli superglad om jag vann det här fina armbandet från pandora! Skulle vara perfekt att börja det nya året med 🙂

  De charmsen jag skulle välja är gemeni p.g.a att jag för en vecka sedan lyckades se två stjärnfall, som kom från geminiderna. Det roliga är att jag är tvilling, och stod ute tillsammans med två andra tvillingar som lyckades se ett stjärnfall också. Men inte en vän i annat stjärntecken. Den andra är confidence. Att påminnas att jobba på sin självsäkerhet, som är så viktigt. Sist men inte mist compassion, för att påminnas om att man ska ha medkänsla till andra och kunna se saker och ting utifrån andras perspektiv och inte bara utifrån sig själv.

  Linn 2014-12-20 10:08:18
  Svara
 • Skulle bli superglad om jag vann det här fina armbandet från pandora! Skulle vara perfekt att börja det nya året med 🙂

  De charmsen jag skulle välja är gemeni p.g.a att jag för en vecka sedan lyckades se två stjärnfall, som kom från geminiderna. Det roliga är att jag är tvilling, och stod ute tillsammans med två andra tvillingar som lyckades se ett stjärnfall också. Men inte en vän i annat stjärntecken. Den andra är confidence. Att påminnas att jobba på sin självsäkerhet, som är så viktigt. Sist men inte mist compassion, för att påminnas om att man ska ha medkänsla till andra och kunna se saker och ting utifrån andras perspektiv och inte bara utifrån sig själv.

  Linn 2014-12-20 10:08:18
  Svara
 • Om jag skulle vinna skulle jag vilja pryda handleden med charmsen Love, Happiness & Honesty, just för att det för mig är detta som är nyckeln till en bra relation – både till sig själv och mot andra! Det hade varit en påminnelse att livet är för kort för att slösa bort på negativ energi och istället visa kärlek, vara glad och ha roligt, och att vara ärlig mot sig själv och andra!
  God jul på dig!

  Josefin 2014-12-20 10:02:29
  Svara
 • Om jag skulle vinna skulle jag vilja pryda handleden med charmsen Love, Happiness & Honesty, just för att det för mig är detta som är nyckeln till en bra relation – både till sig själv och mot andra! Det hade varit en påminnelse att livet är för kort för att slösa bort på negativ energi och istället visa kärlek, vara glad och ha roligt, och att vara ärlig mot sig själv och andra!
  God jul på dig!

  Josefin 2014-12-20 10:02:29
  Svara
 • Åh vilket fint armband och fin idé bakom. På min handled skulle pärlorna: Framgång, tro och tålamod passa bra. Detta i en kombination av varandra, jag har haft svårt att tro på mig själv bland annat i yrkeslivet att jag faktiskt är kunnig inom mitt område. Som ny examinerad är det inte alltid så lätt, men vågar man tro på sig själv och har lite tålamod så hoppas jag att jag kommer nå framgång dels i privatlivet och i mitt yrkesliv. 🙂

  Louice Johannesson 2014-12-20 08:25:11
  Svara
 • Åh vilket fint armband och fin idé bakom. På min handled skulle pärlorna: Framgång, tro och tålamod passa bra. Detta i en kombination av varandra, jag har haft svårt att tro på mig själv bland annat i yrkeslivet att jag faktiskt är kunnig inom mitt område. Som ny examinerad är det inte alltid så lätt, men vågar man tro på sig själv och har lite tålamod så hoppas jag att jag kommer nå framgång dels i privatlivet och i mitt yrkesliv. 🙂

  Louice Johannesson 2014-12-20 08:25:11
  Svara
 • Jag skulle vilja ha positivity, wellness och strenght.

  Allting blir bättre med optimism (positivity). Wellness vill jag ha då välmående är det viktigaste i livet. Jag har haft många nära anhöriga som har varit svårt sjuka, och därmed blivit påmind om att det viktigaste i livet faktiskt är välbefinnande och ha hälsan i behåll. Strenght är mitt tredje val då jag känner att jag mår dåligt och inte har någon ork i många stunder och situationer, då skulle jag behöva ha armbandet runt min handled och få lite extra styrka.

  Louise 2014-12-19 21:54:58
  Svara
 • Jag skulle vilja ha positivity, wellness och strenght.

  Allting blir bättre med optimism (positivity). Wellness vill jag ha då välmående är det viktigaste i livet. Jag har haft många nära anhöriga som har varit svårt sjuka, och därmed blivit påmind om att det viktigaste i livet faktiskt är välbefinnande och ha hälsan i behåll. Strenght är mitt tredje val då jag känner att jag mår dåligt och inte har någon ork i många stunder och situationer, då skulle jag behöva ha armbandet runt min handled och få lite extra styrka.

  Louise 2014-12-19 21:54:58
  Svara
 • Om jag har turen och lyckan med mig att vinna så tilltalar charmsen Courage, compassion och intuition mig. Mod, medkänsla och intuition är tre levnadsbeskrivande ord för mig.

  Emma Palmqvist 2014-12-19 18:23:28
  Svara
 • Om jag har turen och lyckan med mig att vinna så tilltalar charmsen Courage, compassion och intuition mig. Mod, medkänsla och intuition är tre levnadsbeskrivande ord för mig.

  Emma Palmqvist 2014-12-19 18:23:28
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja ha courage och balance.
  Mod för att våga tro mer på mig själv, jobbar som pedagog m barn i behov av stöd o behöver
  Ibland tid för att fina balans i mitt egna liv.
  Petra

  Petra 2014-12-19 16:37:46
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja ha courage och balance.
  Mod för att våga tro mer på mig själv, jobbar som pedagog m barn i behov av stöd o behöver
  Ibland tid för att fina balans i mitt egna liv.
  Petra

  Petra 2014-12-19 16:37:46
  Svara
 • Om jag skulle vinna ett av dessa fina armband står valet ganka klart.

  Då jag är keramiker och står med ett ben i min egen keramikvärld och samtidigt funderar på om jag vågar ta steget ut, visa upp min keramik och satsa lite mer så skulle jag välja Creativity. Kreativitet kan jag aldrig få nog av. Det är grunden till allt jag gör. Jag skulle även välja Intuition. Att våga lyssna på mig själv och min magkänsla. Att det jag skapar kan jag stå för utan att tveka. Men även Sensitivity. Att vara sensibel, lyssna in och få en känsla i det jag gör.

  Ett sådant armband hade nästan varit som ett tecken att gå vidare och tänka lite större, att satsa vidare och som en daglig boost till mig själv.

  Annika 2014-12-19 15:50:36
  Svara
 • Om jag skulle vinna ett av dessa fina armband står valet ganka klart.

  Då jag är keramiker och står med ett ben i min egen keramikvärld och samtidigt funderar på om jag vågar ta steget ut, visa upp min keramik och satsa lite mer så skulle jag välja Creativity. Kreativitet kan jag aldrig få nog av. Det är grunden till allt jag gör. Jag skulle även välja Intuition. Att våga lyssna på mig själv och min magkänsla. Att det jag skapar kan jag stå för utan att tveka. Men även Sensitivity. Att vara sensibel, lyssna in och få en känsla i det jag gör.

  Ett sådant armband hade nästan varit som ett tecken att gå vidare och tänka lite större, att satsa vidare och som en daglig boost till mig själv.

  Annika 2014-12-19 15:50:36
  Svara
 • Om jag skulle vinna, skulle jag vilja att Positivity, Hope och Patience pryder min handled.

  Att vara positiv till livet är enligt mig nyckeln till välmående. Det är extremt viktigt att kunna se det positiva i jobbiga stunder. Detta är något jag vill (och KAN) bli bättre på! Patience och Hope hänger på sätt och vis ihop för mig. Jag är en person med stora drömmar och vill gärna uppfylla dem NU NU NU! När det inte blir som jag tänkt mig är jag ofta ganska dålig på att inse att jag faktiskt har det bra ändå, och att det som inte hände inte är hela världen (här var vi igen, tänk positivt!). För mig skulle Hope och Patience innebära att våga sakta ner lite, vara lite mer tålmodig och låta saker och ting få ta sin tid. Våga hoppas att allt blir bra hur det än går med jobbletande, sparande till bostadsrätt, framtidsdrömmar osv.

  Dessa tre charms skulle vara en bra påminnelse till allt detta. Det skulle nog kunna få mig lite ”lugnare” om dagarna, då tillfällena att stanna upp och njuta av nuet förmodligen blir mer framträdande med dessa kring handleden.

  Att dessa charms sedan är väldigt fina behöver jag kanske knappast nämna, men nu gör jag det i alla fall 🙂

  En riktigt GOD JUL!
  /Paulina

  Paulina 2014-12-19 13:15:53 http://glitterforbreakfast.se
  Svara
 • Om jag skulle vinna, skulle jag vilja att Positivity, Hope och Patience pryder min handled.

  Att vara positiv till livet är enligt mig nyckeln till välmående. Det är extremt viktigt att kunna se det positiva i jobbiga stunder. Detta är något jag vill (och KAN) bli bättre på! Patience och Hope hänger på sätt och vis ihop för mig. Jag är en person med stora drömmar och vill gärna uppfylla dem NU NU NU! När det inte blir som jag tänkt mig är jag ofta ganska dålig på att inse att jag faktiskt har det bra ändå, och att det som inte hände inte är hela världen (här var vi igen, tänk positivt!). För mig skulle Hope och Patience innebära att våga sakta ner lite, vara lite mer tålmodig och låta saker och ting få ta sin tid. Våga hoppas att allt blir bra hur det än går med jobbletande, sparande till bostadsrätt, framtidsdrömmar osv.

  Dessa tre charms skulle vara en bra påminnelse till allt detta. Det skulle nog kunna få mig lite ”lugnare” om dagarna, då tillfällena att stanna upp och njuta av nuet förmodligen blir mer framträdande med dessa kring handleden.

  Att dessa charms sedan är väldigt fina behöver jag kanske knappast nämna, men nu gör jag det i alla fall 🙂

  En riktigt GOD JUL!
  /Paulina

  Paulina 2014-12-19 13:15:53 http://glitterforbreakfast.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!