Amelia Widell

Fölsis…

IMG_1479.JPG

IMG_1382.JPG

IMG_1379.JPG

IMG_1420.JPG

IMG_1404.JPG I torsdags fyllde jag år (29 år!) men födelsedagen blev lite annorlunda i år då Luca hade tid för operation av halsmandlarna… Hon va lite rädd efter ha tagit bort polyperna i september och ville inte andas i den läskiga sövningsmasken men va så duktig nu ändå! Allt gick jättebra och jag är så tacksam över att det bara va halsmandlarna som behövde opereras bort och inte nåt värre. Kan bara föreställa mig hur det skulle kännas… Så, mycket födelsedagsfirande blev det inte men dagen efter kom mamma, Hannah och Amanda på lunch hemma och på kvällen kom mina tjejer på middag och Luca kunde hänga runt i pyjamas hela tiden. Fick också superfina presenter, bland annat dessa supersköna skor Valentino den lilla söta ringen i roséguld J and the Jewels som sitter på mitt långfinger!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Grattis i efterskott snygging!

    annabomb 2014-12-22 13:41:18
    Svara
  • Grattis i efterskott snygging!

    annabomb 2014-12-22 13:41:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!