Amelia Widell

Exuviance

 

Det här är ju ingen beautyblogg direkt men jag själv tycker att det är så svårt att veta vad jag ska köpa för produkter så nu när jag har hittat något bra så tänker jag tipsa er också! Nu när hösten kom blev även min hy helt grå och dålig. Mitt första drag för att se fräschare ut var att färga håret mörkare. När jag blir blek och har mellanbrunt hår känns det som att jag nästan får en grönaktik ton i ansiktet… Förstår nu vad jag menar? Nästa steg var att verkligen ta tag i mina rengörings och krämrutiner. Jag kan bli så lat på den fronten och bara köra rengöringswipes och ingen kräm men nu blev det ändring!DSC00038

Dom här padsen är helt otroliga! Efter du har rengjort ansiktet (jag använder chanels cleansing water) så tar du en pad och stryker över ansiktet och halsen. Efter några minuter så känner du hur det börjar strama lite i huden och den får värsta boosten och dessutom ett härligt glow.

DSC00039

Serumet använder jag på kvällen efter rengöring och det går snabbt in i huden utan att bli som en kladdig hinna som jag har upplevt att vissa andra serum blir.

DSC00042Det här är min favorit! Jag får jättelätt puffiga och svullna ögon, men det här serumet stryker du på under och över ögonen morgon och kväll, och det har blivit stor skillnad! Man märker direkt!

Okej, efter två dagar med dessa mirakelkrämer var min hud som utbytt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!