Amelia Widell

Blocket bostad: köksinspiration.

Är ni, precis som jag, bostadsknarkare? Jag kan sitta i timmar och titta på lägenheter på nätet även fast jag verkligen inte ska köpa något nytt. Jag gör likadant på nätbutiker! Lägger en massa saker i varukorgen också fast checkar aldrig ut… Det är som att man får sin dos av förnyelse ändå, ett nytt sätt att fönstershoppa! Den här veckan har jag gjort ett urval av de snyggaste köken/matplatserna som ligger uppe på Blocket Bostad just nu! Klicka på länkarna för att komma till annonserna.

4AEIHRJJJDV7GC3C

Bagersgatan

7109332238

Birger Jarlsgatan

8520584334

Eriksbergsgatan

8661079678

Upplandsgatan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!